Nieuwsbrief:

BMW  R 1200 GS ADVENTURE TRIPLE BLACK - 2017

Garantie: Ja
49533 Km
Zwart
bmw - r-1200-gs-adventure-triple-black
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nette en complete Adventure. Heeft ABS/ESA/RDC, quick shifter, key less, cruise control, dagrij verlichting, rijmodi enz. Let op dit is een BTW motor dus erg interessant voor de ondernemer. LET OP deze moet nog binnen komen.
  • Onze motoren staan er netjes gepoetst bij. Een proefrit maken is bij intentie tot koop mogelijk. En uiteraard bij droog weer en wegdek.

    Biedingen via marktplaats chat of zoiets als 'waar kan de motor voor weg' kunnen we helaas niet op reageren.





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Joop Hoekstra Motoren
Wist u dat: In de motortaal "Clubman" betekent: Van Clubmans Races. Racecategorie in Engeland. Aan de motorfietsen die aan deze race deelnemen wordt de eis gesteld dat ze in de standaarduitvoering verkeren (dus met verlichting en zonder speciale uitlaten of carburateurs). Aan het einde van de tweede manche is er een gedwongen pitsstop, waarna met de kickstarter moet worden gestart om de wedstrijd te vervolgen. Aanduwen is verboden, behalve bij een (on)vrijwillige stop tijdens de race. Wie binnen zesvijfde van de winnende tijd binnenkomt, mag gratis meedoen aan de eerstvolgende Grand Prix. Aan de Clubman Race ontleenden Engelse motorfietsfabrikanten referenties voor hun modellen, bijvoorbeeld de Velocette Clubman.
© 2000 - 2024 Motoroccasion