Nieuwsbrief:

DUCATI  MULTISTRADA V4 S SPORT - 2022

Garantie: Ja
15715 Km
ROOD
ducati - multistrada-v4-s-sport
ducati - multistrada-v4-s-sport
ducati - multistrada-v4-s-sport
ducati - multistrada-v4-s-sport
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

Ducati heeft de V4 voorzien van een zeer uitgebreid elektronicapakket om iedere rit met gemak en comfort te laten verlopen, ongeacht de afstand. Zo is de Multistrada V4 S Sport de eerste motor die beschikt over een radarsysteem, zowel voor als achter op de motor, welke zorgt voor Adaptive Cruise Control en dodehoekdetectie. Ook op het gebied van ergonomie schiet de Multistrada V4 S Sport niet tekort door hoge mate van ergonomie voor zowel rijder als passagier. Wordt geleverd inclusief zij kofferset, benodigd onderhoud en garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: HARLEY-DAVIDSON in 2010 - In 2010 bracht Harley-Davidson opnieuw een retro bike uit, de Forty-eight of 48, die behoort tot de Sportster-familie met een 1200cc-motor. De naam van deze motor verwijst naar het jaar waarin het het model van de tank, de zogenoemde Peanuttank voor het eerst het daglicht zag. De motor ziet eruit als een Bobber. Kenmerkend is het zeer kleine benzinetankje, vet voorwiel, forward controls en lage zit, waardoor dit model (net als alle Sportsters) aantrekkelijk is voor kleinere personen. Seth Enslow breekt het wereldrecord voor een lange afstand motor sprong op een Harley-Davidson XR1200 op 183,7 meter. Voorheen stond het record op naam van Bubba Blackwell (1999) en Evel Knievel (1975).
© 2000 - 2024 Motoroccasion