Nieuwsbrief:

DUCATI  STREETFIGHTER V4S - 2021

Garantie: Ja
14172 Km
ZWART
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

De introducering van het eerste Hyper-Naked model van Ducati was een enorm succes. Dankzij deze populariteit komt de Ducati Streetfighter V4S in 2021 terug met even hoge kwaliteit, maar een nieuwe look. Om het model nog meer agressiviteit uit te laten stralen heeft Ducati gekozen voor een volledig mat zwart design. Ook is de nieuwe Streetfighter V4S voorbereid op de Euro 5 wetgeving zonder enig verlies van zijn uitzonderlijke prestaties. In vergelijking met de Panigale V4 is de rijpositie opnieuw gedefinieerd naar de verwachtingen van een Naked-bike. Geheel naar de streetfighter cultuur zijn de semi-handlebars vervangen door een hoge wijde bar, welke samen met 60mm schuimdikte en de plaatsing van de voetsteunen sportief comfort garandeert in zowel de binnenstad als op het circuit. Wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Boxer" betekent: Aanduiding voor een motorfiets waarbij de cilinders in het horizontale vlak tegenover elkaar liggen. De langste traditie op het gebied van boxermotoren heeft Duitsland. De bekendste boxermotor is die met twee cilinders van het Duitse merk BMW. De Honda Gl1000 GoldWing die in 1974 op de motorbeurs van Keulen werd geïntroduceerd, heeft een watergekoelde viercilinder boxermotor. Inmiddels heeft de GoldWing een opvolger gevonden in de Aspencade met een zescilinder boxermotor van 1500CC. Een boxermotor met twee cilinders wordt in het Engels een flat twin of pancake, oftewel pannekoek genoemd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion