Nieuwsbrief:

DUCATI  STREETFIGHTER V4S - 2023

Garantie: Ja
3079 Km
ROOD
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
ducati - streetfighter-v4s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

Nieuw door ons geleverd, opgebouwd en onderhouden. Nagenoeg alle mogelijk accessoires zijn gemonteerd. Carbon spatborden, Carbon Wings, Carbon swingarm protectie, Carbon korte kentekenplaathouder, Rizoma hendels, tankdop en knippers. Alles origineel Ducati Performance. Deze Ducati is voorzien van een Speciale Wrap. Kom hem snel bewonderen! Wordt geleverd inclusief onderhoud en garantie. Genoemde prijs in inclusief BTW.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Amazonezit" betekent: Zithouding waarbij de dame als duopassagier met beide benen aan een zijde van de motor zit. Deze zithouding is in veel landen verboden wegens de grote kans op evenwichts­verlies. De Amazones waren een krijgshaftig vrouwvolk uit de mythologie, die op een dergelijk manier te paard gezeten ten strijde trokken. De Grieken noemden hen vrouwen zonder borsten. Afgeleid van het Griekse mazos, dat borst betekent. Hieruit ontstond de fabel, dat de Amazones de rechterborst af­brandden om gemakkelijker de boog te kunnen hanteren.
© 2000 - 2024 Motoroccasion