Nieuwsbrief:

HUSQVARNA  TE 150i - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Wit
husqvarna - te-150i
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
De TE 150 wordt aangedreven door een lichte motor met TBI (Throttle Body Injection) en biedt een ongelooflijk koppel voor een tweetaktmotor met een kleine cilinderinhoud. Deze veelzijdige machine is vakkundig samengesteld met de nieuwste technische innovaties om de beste prestaties in zijn klasse te leveren, en is zeer capabel in de handen van zowel beginners als doorgewinterde racers. De WP XACT-vering, in combinatie met een perfect uitgebalanceerd chassis, zorgt voor vertrouwen, rit na rit. De nieuwe koppelings- en remsystemen van Brembo, een gecombineerde start-stopschakelaar en opvallende, op Zweden geïnspireerde graphics maken het plaatje voor 2025 compleet.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Scania" betekent: Bijnaam voor Honda GoldWing. De GoldWing is reeds geruime tijd een van de zwaarste en imposantste motorfietsen. Zoals de Scania een zwaargewicht onder de vrachtauto’s is, is de GoldWing dat onder de motorfietsen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion