Nieuwsbrief:

KTM  690 SMC R - 2024

€ 13.490,- € 14.930,-
Garantie: Ja
Nieuw
Oranje
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
ktm - 690-smc-r
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
'LAST CHANCE' ACTIE VAN €14.930 VOOR €13.490

De KTM 690 SMC R legt de lat van supermotos een stuk hoger dankzij een lichtgewicht frame, de legendarische 690 LC4 motor en een subliem elektronica pakket. Of je nu een heuvelweg neemt of een bocht op je favoriete circuit, je zult driftend de toekomst in gaan met een grote grijns op je gezicht en adrenaline in je aderen. De handling is verbeterd met de nieuwste volledig aanpasbare WP APEX ophanging, dus het enige waar je je druk over hoeft te maken is de weg voor je en je gashendel helemaal op en te draaien.

Ook geschikt te maken voor het A2 rijbewijs!
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Sei" betekent: Benelli 750 Sei, eerste seriemotorfiets met een motorblok dat zes cilinders dwarsgeplaatst in lijn had. Sei is Italiaans voor zes. Het Italiaanse merk Benelli kwam weliswaar als eerste met een dergelijke motorfiets op de markt, maar de vormgeving van het blok verraadde een nauw samenwerkingsverband met Japanse motorfietsfabrikanten. Kort daarop verscheen dan ook een Japanse motorfiets met een vrijwel identiek motorblok, de Honda CBX . Later volgde Kawasaki met een vergelijkbare watergekoelde zescilinder, de Z1300, een zwaargewicht van 300 kilogram. Dergelijke zescilinder-in-lijn motorfietsen worden niet meer gemaakt.
© 2000 - 2024 Motoroccasion