Nieuwsbrief:

DUCATI  959 PANIGALE - 2016

Garantie: Ja
37955 Km
WIT
ducati - 959-panigale
ducati - 959-panigale
ducati - 959-panigale
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Transmissie: Handgeschakeld

De Ducati 959 Panigale is het kleine broertje van de 1299 Panigale. En zoals dat gaat met kleine broertjes worden ze steeds groter en groter. Zo ook de 959, die om precies te zijn 57cc meer inhoud heeft dan zijn voorganger, de 899. Het verschil in cilinderinhoud is ook meteen het grootste verschil vergeleken met de voorloper van de Panigale 959. Met de komst van de Panigale 959 zegt Ducati zelf een pure sportmotor te hebben geproduceerd voor zowel straat- als circuitgebruik. Zodra je op de 959 stapt voel je gelijk dat je op een Ducati stapt. De motor is rank, zit erg sportief en is duidelijk ontworpen voor de sportieve gebruiker. Ondanks de sportieve zit voelt het allemaal wel erg natuurlijk aan en heb je niet overdreven veel druk op je polsen. Wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en garantie.

= Bedrijfsinformatie =

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ducati Zaltbommel
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1973 - In 1973, werd Moto Guzzi een deel van de De Tomaso Inc. groep en startte een reeks van vier-cilindermotoren die resulteerden in de Guzzi 254 V-Twin, een Moto Guzzi produkt met de typische karakteristieken die altijd door het publiek hoogst werden gewaardeerd.
© 2000 - 2024 Motoroccasion