Nieuwsbrief:

GAS GAS  EC 125 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
Rood
gas-gas - ec-125
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Voor 2025 zijn we super enthousiast over de terugkeer van onze EC 125! We hebben het terug gebracht zodat jongeren en beginners natte (en modderige) voeten kunnen krijgen in de wereld van enduro. We hebben geen moeite gedaan bij het samenstellen van wat misschien wel de beste 125cc-enduromotor is die er is. Met onze geweldige MC 125 als basis, waarvan iedereen weet dat het een absolute kleine ripper van een crossmotor is, is de EC 125 volledig uitgerust met enduro-specifieke componenten, zodat rijders de sensatie kunnen ervaren van het maken van een tweetaktmotor met een klein kaliber. ! De EC 125 is eenvoudig op te zetten, te besturen en te onderhouden en is een welkome terugkeer en tovert gegarandeerd een glimlach op het gezicht van iedereen die ervoor kiest er een been overheen te zwaaien. De EC 125 is een wedstrijdmodel zonder straatlegale homologatie.
  • Ovaa Motors is de motorspecialist van Zeeland sinds 1978!

    -Suzuki Full Range dealer
    -KTM Full Range dealer
    -Husqvarna Full Range dealer
    -GASGAS Full Range dealer
    -Yamaha Off-Road dealer

    Kijk op onze website bij Services voor inruil/inkoop, financiering, verlengde garantie en het direct afsluiten van Uw gratis 10 daagse All-Risk motorverzekering!





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Ovaa Motors
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Derny" betekent: Lichte tandemmotorfiets (voor twee personen) met een tweetaktmotortje van 98cc van het Franse merk Derny, die werd gebruikt voor het gangmaken van wielrenners in baanwedstrijden. De beide berijders moeten meetrappen om snelheid te maken. Hierdoor is de snelheid goed te doseren. De merknaam Derny is soortnaam geworden voor een lichte gangmaakmotorfiets. Men spreekt van een baanwedstrijd achter dernies.
© 2000 - 2024 Motoroccasion